Speculaasactie 2015

Binnenkort gaat de Speculaasactie van Klimop weer van start. Ook dit jaar willen we weer heel Asten gaan voorzien van Speculaas. Op zaterdag 24 oktober en zaterdag 31 oktober gaan we weer de deuren langs om speculaas te verkopen.

Natuurlijk hebben we jullie hulp hierbij hard nodig. Op de zaterdag beginnen we om 9.30 uur in de Klimop kantine. Vanuit daar gaan jullie in groepjes met een auto de wijken in. Van 12.00 tot 13.00 uur komen we terug in onze kantine om lekker te lunchen en daarna gaan jullie weer terug de wijken in. De dag eindigt om 16.00 uur.

We hebben jullie van 9.30 tot 16.00 uur nodig om alle straten te kunnen doen dus houd er deze tijd voor vrij. Aan de seniorenleden willen we vragen om zoveel mogelijk met de auto te komen om de groepen en de speculaas te vervoeren.

In onderstaande tabel staat aangegeven op welke datum we hopen van jullie hulp gebruik te kunnen maken. Mocht je de datum waarop je staat ingedeeld niet kunnen, probeer dan op de andere zaterdag te komen helpen.

Het is erg belangrijk dat jullie allemaal meehelpen en we verwachten dan ook dat iedereen aanwezig zal zijn. Mocht er onverhoopt toch iets heel erg belangrijks zijn waardoor je niet kunt, dan kun je je afmelden bij Hilde Ermens (mobiel: 06-13021752 of telefoon: 691915 of mail: hildeermens@hotmail.nl).

Hier vind je de bestellijst. Mocht je mensen weten die nog speculaas willen bestellen en waarbij we niet langs gaan dan kun je dit hierop invullen. Je kunt bijvoorbeeld je familie of collega’s vragen. Mail deze bestellijst naar hildeermens@hotmail.nl. De bestellingen worden in de week na 31 oktober bezorgd.

Als er kinderen uit de F1 willen meehelpen met speculaas verkopen, dan kunnen ook zij zich aanmelden bij Hilde Ermens.

Zaterdag 24 oktober Zaterdag 31 oktober
Senioren Midweek Senioren 1
Niet spelende leden
B1  B2
C1  C2
D1 D2
E1 E2

 

Comments are currently closed.