Poetsen kantine & kleedkamers

Beste leden en ouders van de jeugdleden van Klimop,

Onze leden zijn het fundament van onze vereniging. De thuisbasis van dit fundament is ons clubgebouw. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de nieuwe kleedlokalen, dit met een mooi resultaat. Voor komend seizoen staat de verbouwing van de kantine op de planning.
Om deze thuisbasis te onderhouden hebben we hulp nodig van onze leden en ouders van jeugdleden. Een van de activiteiten hierbij is het poetsen van onze accommodatie.
Om de accommodatie schoon te houden dient er wekelijks gepoetst te worden. De aanpak is dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. We geven leden en ouders van jeugdleden de mogelijkheid om zelf te kiezen in welke week ze willen poetsen door middel van het inschrijven via de website van Klimop. Vanaf de B-jeugd verwachten wij dat de leden zelf inschrijven en de accommodatie poetsen.
Hieronder kun je je inschrijven en zie je welke dagen beschikbaar zijn.

Er wordt gepoetst op maandagen en donderdagen. Elke avond verwachten wij 5 personen. Wij verwachten dat iedereen zicht minimaal 1 keer inschrijft tijdens het tweede gedeelte van de veldcompetitie.
We poetsen telkens om 19.00 u, maar onderling kan besloten worden om eerder of later te starten.

Wat wordt verwacht van het poetsen?
Wekelijks moeten de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:
Kleedlokalen
o Vegen
o Dweilen
o Tegels douche afwassen
o Wasbakken afwassen
o Banken
o Vegen
o Dweilen
o Toiletten poetsen, nieuwe handdoekjes ophangen, wasbak poetsen
o Tafels afdoen
o Stoelen afdoen
o Bar afdoen
De vieze was over de grote emmer hangen. Deze wordt meegenomen.

Sleutels ophalen
Van de eerste persoon (onder de kolom sleutel) wordt verwacht dat deze de sleutel ophaalt. De sleutels van Klimop zijn af te halen bij Mariëtte van Bussel. Overdag op Wilhelminastraat 11, tel. 0493-691866. ’s Avonds op Jasmijnstraat 16, tel. 693749. Graag tijdig contact opnemen met Mariëtte voor het ophalen van de sleutels. Mobiel nr. 06-20744237.

Deadline inschrijven
We geven iedereen tot 11 mei 2022 de tijd om zich in te schrijven. De lege plekken zullen daarna willekeurig opgevuld worden.

Vele handen maken licht werk. Samen houden we onze accommodatie schoon.

Bij vragen kun je voorlopig terecht bij het bestuur, via bestuur@kv-klimop.nl.

Controleer na het invullen of je naam goed ingevuld staat, je krijgt geen melding terug!

Datum Tijd Wie
ma 16 mei19:00

ma 23 mei19:00
Linda van Veggel (Neemt was mee om thuis te wassen)