Jeugdkamp 2019 – Safari

Zoek je verrekijker en vul je veldfles met je favoriete drankje, want we gaan op safari! Vijf dagen lang verkennen we de onbekende natuur vol met wilde dieren en beleven we spannende avonturen.
Onze expeditie start op woensdagavond 29 mei en we keren terug naar de bewoonde wereld op zondagmiddag 2 juni.

De locatie is:

Blokhut “De Sprinkhorst”
Aardborstweg 13
5731 PS Mierlo

De groepen

De opzet

De opzet van het jeugdkamp zal in grote lijnen zijn zoals voorgaande. Elk groepje heeft dit jaar wel weer twee vaste begeleiders: de teamcaptains. Zij zijn vooraf en tijdens het kamp het aanspreekpunt voor de kinderen uit de groep en zullen het gehele kamp samen met de groep alle activiteiten doorlopen. Ook gaan de teamcaptains, net zoals voorgaande jaren, vooraf met de groep samen een teamnaam verzinnen en een vlag maken. De datum voor het verzinnen van een naam ontvangen jullie via mail. De datum voor het vlag maken is: nog niet bekend.
De overige leiding die meegaat is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten tijdens het kamp.

De teamcaptains komen (net zoals vorige jaren) niet meer bij alle kinderen langs. De teamcaptains komen altijd bij de volgende kinderen langs:

  • Kinderen uit de F1, E2, E1, D3, D2 en D1
  • Kinderen uit hogere teams die voor het eerste jaar meegaan

Tijdens dit bezoek zullen de teamcaptains zich voorstellen, uitleggen hoe het kamp in elkaar zit en de kampboekje uit te delen.
Voor de kinderen die in de C1, B1 of A2 spelen geldt in principe dat dit verhaal voor zowel de kinderen als ouders bekend is vrijwel nooit een verrassing oplevert. Vindt u het als ouder toch prettig om vooraf toch even met de leiding gesproken te hebben, bijvoorbeeld in het geval van medicatie of andere zaken die je wilt bespreken, dan kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar jeugdkamp@kv-klimop.nl

Betalen kosten

Dit jaar willen we iedereen verzoeken om het verschuldigde bedrag, €55,00, via de bank over te maken naar IBANnummer NL 23 RABO 0103 6209 58 t.n.v. KV Klimop te Asten o.v.v. Kamp 2018 + de naam van uw kind! We hopen dat het iedereen lukt dit vóór maandag 29 april te doen. Indien u liever contant betaalt is dit ook nog mogelijk. Neem hiervoor even contact op met jeugdkamp@kv-klimop.nl om dit verder af te spreken.

Heb je verder vragen? Bel dan even met Anke (06-11151677) of Stefan (06-53639794)