Openingstijden kantine op trainingsdagen:
Dinsdag : 18.45u – 00.00u
Donderdag : 18.30u – 21.00u
Vrijdag : 18.30u – 01.00u

Kantinedienst:

Datum Start/Einde Aantal uur Wie
za 21 mei08:30 - 12:304Linda van Veggel
za 11 jun08:30 - 12:304Ruud Ermens
za 18 jun08:30 - 12:304Trudy van Bussel

Kantine reserveren voor een activiteit/vergadering van Klimop?
Het kan natuurlijk dat je een activiteit of vergadering organiseert in de kantine. Je kunt deze dan reserveren zodat andere hier rekening mee kunnen houden mochten ze ook een activiteit willen organiseren of willen vergaderen. Reserveren kan hier!

Kantine huren voor een feestje?
Het beheer van de kantine is in handen van Stichting Open Deur.

De kosten voor het huren van de kantine voor een eenmalig evenement zijn:

• € 75,00 voor een dag of dagdeel

Het gezelschap dient zelf voor drank te zorgen en de kantine weer netjes gepoetst op te leveren.

Daarnaast vragen we € 75,00 aan borg, deze wordt teruggestort wanneer de kantine gepoetst en zonder gebreken wordt opgeleverd.

Alcohol in de kantine
Met ingang van 1 januari 2014 zijn de regels van de Drank- en Horecawet veranderd. Deze wijziging heeft gevolgen voor de verkoop en het gebruik van alcohol in onze kantine, zowel bij Klimop in onze kantine, als in De Schop en de tennishal. Aan personen beneden de 18 jaar mag niet langer bier, wijn of sterke drank verkocht worden.

In de kantine van Klimop is het aan de vrijwilligers achter de bar om de leeftijdsgrenzen voor bezoekers in de gaten te houden. Volgens de Drank- en Horecawet zijn we verplicht om bij twijfel over de leeftijd naar een leeftijdsbewijs te vragen, aangezien het vaak moeilijk is om in te schatten hoe oud iemand is. Daarom kan alcohol geweigerd worden als iemand niet kan aantonen hoe oud hij is. De jongere kan zich met een paspoort of een identiteitskaart identificeren. Nog liever zien we natuurlijk dat onze leden en bezoekers hier zelf rekening mee houden.

KV Klimop zal deze nieuwe regels voor alcoholgebruik gaan hanteren. Wij vragen aan al onze leden en bezoekers om dit ook te doen en mee te werken aan een goede toepassing hiervan.