Kangoeroes

Op dit moment is de Kangoeroe Klup niet actief. Mail naar info@kv-klimop.nl indien u toch interesse hebt voor uw zoon/dochter. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Spelers

Trainers: Anke Kerkers
Meike Swinkels
Trainingstijden veld Zaterdag 10.00u – 11.00u (sportpark 't Root)
Trainingstijden zaal Zaterdag 10.00u – 11.00u (gymzaal Varendonck)

Wat is de Kangoeroe Klup?
De Kangoeroe Klup is voor jongens en meisjes van 3 tot 6 jaar. Tijdens de trainingen maken de kinderen spelenderwijs kennis met (bal) sporten. Wij bewegen, doen leuke spelletjes en leren ze gooien, vangen, rennen, springen en samenspelen.

Waarom de Kangoeroe Klup?
De naam ‘Kangoeroe Klup’ is gekozen, omdat de kangoeroe veel vaardigheden heeft die horen bij de korfbalsport. Denk aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Ook heeft de kangoeroe een buidel, die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is als een buidel: een veilige en warme plaats voor de jongste leden!

Praktische informatie
In het voor- en najaar vinden de trainingen plaats op het kunstgrasveld van KV Klimop op sportpark ’t Root van 10.00 – 11.00. In de wintermaanden zullen de trainingen, ook van 10.00 – 11.00, worden voortgezet in de gymzaal van het Varendonck college (Beatrixlaan 25). De data en tijdstippen die reeds bekend zijn, zijn hier te vinden.

Data voor veldtrainingen
Voor 2020 zijn er nog geen datums geprikt

Het Kangoeroe Klup lidmaatschap is € 25 euro voor het hele seizoen. Elk kind dat zich aanmeld als Kangoeroe Klup lid krijgt een mooi T-shirt van de Kangoere Klup, geheel gratis. Daarnaast wordt 4 keer per jaar de Kangoeroe Klup Nieuwsbrief ontvangen.

De eerste drie trainingen kan uw kind gratis meedoen om te kijken of het wil blijven meesporten. Tijdens de 4de trainingen ontvangt u een aanmeldformulier om uw kind aan te melden bij de Kangoeroe Klup.

Graag zien we jullie terug op sportpark ’t Root!

Meike en Anke

Logo_Kangoeroe_Klup_small