Jeugdkamp 2023

Ben jij klaar voor een bijzonder avontuur? Om net als Columbus de onbekende wereld te gaan ontdekken? We mogen 5 dagen lang mee aan boord van een zeer bijzonder schip. Onderweg zullen we opzoek gaan verborgen schatten op de bodem van de oceaan, verlaten eilanden verkennen en alle geheimen van een goede zeeman leren.

We varen uit op woensdagavond 17 mei 2023 en we hopen op zondagmiddag 21 mei om 12:00uur met de schat terug te keren.

De locatie

Scouting Tungelroy
Tuurkesweg 3
6006 SG Weert

De groepjes

De opzet

De opzet van het jeugdkamp is hetzelfde als voorgaande jaren. Elk groepje heeft twee vaste begeleiders. Zij zijn vooraf en tijdens het kamp het aanspreekpunt voor de kinderen uit de groep en zullen het gehele kamp samen met de groep alle activiteiten doorlopen. Ook gaan de groepsleiders, net zoals voorgaande jaren, vooraf met de groep samen een teamnaam verzinnen en een vlag maken. De datum voor het verzinnen van een naam en vlag ontvangen jullie via mail.
De overige leiding die meegaat is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten tijdens het kamp.
De groepsleiders komen (net zoals vorige jaren) niet meer bij alle kinderen langs. De groepsleiders komen altijd bij de volgende kinderen langs:

  • Kinderen uit de F, E en D
  • Kinderen uit hogere teams die voor het eerste jaar meegaan

Tijdens dit bezoek zullen de groepsleiders zich voorstellen, uitleggen hoe het kamp in elkaar zit en het kampboekje uitdelen.
Voor de kinderen die in de C, B, en A spelen geldt in principe dat dit verhaal voor zowel de kinderen als ouders bekend is en vrijwel nooit een verrassing oplevert. Vindt u het als ouder toch prettig om vooraf toch even met de leiding gesproken te hebben, bijvoorbeeld in het geval van medicatie of andere zaken die je wilt bespreken, dan kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar jeugdkamp@kv-klimop.nl

Betalen kosten

Dit jaar willen we iedereen verzoeken om het verschuldigde bedrag, €60,00, via de bank over te maken naar IBANnummer NL 23 RABO 0103 6209 58 t.n.v. KV Klimop te Asten o.v.v. Kamp 2023 + de naam van uw kind! We hopen dat het iedereen lukt dit vóór vrijdag 21 april te doen. Indien u liever contant betaalt is dit ook nog mogelijk. Neem hiervoor even contact op met jeugdkamp@kv-klimop.nl om dit verder af te spreken.
Heb je vragen? Bel dan even met Anke (06-11151677) of Erik (06-39754560).

Aanmelden voor jeugdkamp 2023

Wil je mee nog mee? Mail dan naar jeugdkamp@kv-klimop.nl.