Klimop onderuit in tweede helft

Afgelopen weekend ontving Klimop de nummer drie van competitie, Elburg. De uitwedstrijd werd nipt verloren, dus Klimop wist dat er wederom kansen lagen.

De start was dan ook direct voor de Astenaren. Uit de eerste aanval scoort men direct, waarna Elburg ook de aanwezigheid laat gelden. Tot 3-3 had Klimop het initiatief. Elburg nam over en komt drie punten voor. Waar Klimop in eerdere ontmoetingen het gat niet meer kon dichten, lukte het nu wel. Vlak voor rust mocht het zelfs nog even op een 10-9 voorsprong komen. De 10-10 gelijke stand bij rust gaf Klimop nog alle ruimte.

Na rust slaat Elburg redelijk vlot een beslissend gaat: 11-15. Klimop pakt hierna de score ook op, maar is niet bij machte om opnieuw terug te keren. De energie die er wel in gestoken werd leverde een 16-21 eindstand op.