Zondag 6 maart Klimop 1 kampioen? Voorlopig programma

Beste Klimoppers,

Jawel, de voorbereidingen voor een mogelijk kampioenschap zijn in volle gang. Het enigste wat er nu nog gedaan moet worden is winnen door Klimop 1 :).

Het voorlopige programma voor zondag 6 maart ziet er als volgt uit:
11.45 aanwezig zijn bij de kantine, bus vertrekt stipt om 11.50.
12.50 verwachte aankomst in Roermond
13.00 het fluitsignaal voor een spannende wedstrijd
14.15 het eind signaal voor een kampioensfeestje
14.40 de bus vertrekt naar Asten
15.40 verwachte aankomst bij de kantine, de kantine zal vanaf 15.00 uur geopend zijn
16.00/16.30 verwachte binnenkomst van de kampioenen
tot 21.00 uur FEEST

Wij hopen dat we er een gezellig dagje van kunnen maken.

Voor degene die nog mee willen met de bus: ER IS NOG PLAATS maar de aanmeldingen stromen binnen. Maandag avond bekijken we het aantal inschrijvingen en bestellen we de bus. Vol is vol dus geef je snel op voor de busreis. Indien de bus vol is, kom je op een wachtlijst te staan. Bijdrage voor de bus gaat 2 euro p.p zijn, te voldoen op 6 maart.

Wij zijn er klaar voor, jullie komen toch ook deze mijlpaal voor onze club mee vieren?!?!?! [contact-form to=’r.oosterhout23@upcmail.nl’ subject=’Klimop 1 kampioen’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Ja ik ga mee’ type=’checkbox’ required=’1’/][contact-field label=’Naam aanmelder’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Aantal personen’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Namen van de personen die je opgeeft’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

Comments are currently closed.