Teamindeling 2020/2021

Beste (jeugd)leden en ouders,

Hierbij de teamindelingen voor het seizoen 2020/2021.

In overleg met alle trainers en coaches van de jeugdteams en rekening houdend met de korfbalvaardigheden en de leeftijden van de jeugdleden, is het de KTC toch weer gelukt om de jeugdteams samen te stellen.

Teamindeling 20202021

Gedurende het nieuwe seizoen zal er rond de overgang van het veld naar de zaal, en later van zaal naar het veld geëvalueerd worden of de teamindelingen op dat moment nog kloppen of dat er misschien gewisseld met worden op basis van talent, leergierigheid, trainingsopkomst of discipline. Uiteraard gaat dit dan in overleg tussen de KTC en de trainers/coaches.

Mochten jij of je ouders toch nog vragen hebben, dan wil de KTCT dit graag toelichten. Dit jaar zal dit via een videoverbinding zijn. Aanmelden hiervoor is mogelijk tot uiterlijk woensdag 17 juni, via de mail info@kv-klimop.nl.

Trainers / Coaches
We zijn als KTC nog druk bezig om de teams te voorzien van trainers en coaches, voor enkele teams is dit al bekend. Maar er zijn ook nog veel vacatures. Mocht je als jeugdlid mee willen helpen bij de trainingen, laat het ons dan weten. Ook voor de ouders geldt, bent u bereid mee te helpen tijdens trainingen of te coachen tijdens de wedstrijden, dan horen we dat ook graag. Dit kan via info@kv-klimop.nl.

Start nieuw seizoen
Verder is het belangrijk om in de zomervakantie de website in de gaten te houden, daar wordt vermeld wie de trainers en coaches zijn, welke avond en welke tijden de trainingen zullen plaatsvinden en vanaf welke week we starten met de trainingen.

Alvast een fijne zomervakantie toegewenst.

KTC KV Klimop Asten.

Comments are currently closed.