Stem op Klimop en TWC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2016!

raboJaarlijks stelt de Rabobank een deel van haar coöperatief dividend ter beschikking als extra ondersteuning aan het lokale verenigings­leven. De Rabobank-leden beslissen waar deze bijdrage naar toe gaat. Dit betekent dat iedereen die lid is van de bank, 5 stemmen mag uitbrengen in de periode 6 tot en met 17 oktober.

Heb jij deze stemkaart ontvangen? Dan mag jij maximaal 5 stemmen uitbrengen aan je favoriete vereniging en we hopen dat jij ook dit jaar weer je stem geeft aan Klimop en TWC. Ook dit jaar werken we als Klimop namelijk weer samen met TWC Asten om elkaar in deze actie te steunen. Wij vragen de Klimoppers twee stemmen aan TWC te geven en de TWC’ers vragen hun leden om twee stemmen op Klimop uit te brengen.

Dus steun onze vereniging, doe mee met deze clubkas campagne en breng je stem uit op deze twee Astense verenigingen die alle steun goed kunnen gebruiken.

Ben je geen lid van de Rabobank maar wil je dit wel worden? Dan kun je je via de site van Rabobank gemakkelijk aanmelden. Helaas kun je dan dit jaar nog niet meedoen met de clubkas campagne, maar volgend jaar wel!

Comments are currently closed.