Start seizoen – Trainingstijden

Hallo allemaal,

Op vrijdag 3 September start het nieuwe seizoen. Hierbij de laatste informatie.
Het vervoersschema volgt in de loop van deze week. Onderling ruilen is altijd toegestaan.

Ook de kantine is weer geopend op de zaterdag. Hiervoor zoeken we altijd nog vrijwilligers om een bardienst te draaien: https://www.kv-klimop.nl/vereniging/kantine/

We wensen iedereen een prettig korfbal seizoen toe!

Trainingstijden

Dinsdag 18:45 – 19:45 C1, B1 en A2
20:00 – 21:00 A1
20:00 – 21:30 Senioren
Donderdag 18:30 – 19:30 D1, D2 en E1
Vrijdag 18:45 – 19:45 C1, B1 en A2
20:00 – 21:15 A1
20:00 – 21:30 Senioren
???? ??? Recreanten

Pasfoto

Elke speler heeft een profiel waarmee de scheidsrechter kan controleren wie er opgesteld zijn. Hierbij zit een pasfoto. Het is belangrijk dat deze foto redelijk recent is (1 of 2 jaar oud is oké). Foto’s kunnen t/m 10 september gewijzigd worden, daarna niet meer.

Opmerking bij het aanpassen van de foto’s:

 • Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams!
 • Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.
 • Het is ook mogelijk een pasfoto te mailen naar ‘info@kv-klimop.nl‘ dan wijzigen wij de foto voor jou. 

Comments are currently closed.