Onze Kim heeft stemmen nodig !

Een van de onbekende Nederlanders, die graag mee wil doen aan Expeditie Robinson is Kim Janssen. Voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen binnen Klimop, ik ben anderhalf jaar geleden bij KLIMOP komen korfballen. In mijn jeugdjaren heb ik bij De Eendracht in Liessel gespeeld. Na deze jaren heb ik 3 jaar bij SPES in het 2de team gekorfbald. SPES speelde destijds met de selectie Topklasse, het hoogste niveau binnen dameskorfbal.

Naast mijn gedrevenheid in de korfbalwereld, ben ik dagelijks in de sportschool te vinden. Hier ben ik onder andere bezig met bootcamp, hardlopen en verschillende krachttrainingen. Mijn werkplek bestaat in en rondom de natuur. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerkster bij D’n Hoef in Lierop. Hier werk ik met kinderen met een gedragsproblematiek. Naast de praktijk volg ik tevens een deeltijd studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.

Mijn teamgenoten uit het 1e bij Klimop, hielpen mij even herinneren aan het feit dat ik tijdens Expeditie Robinson geen make-up mee kan nemen. Ik denk dat ik binnen Klimop wel bekend sta om het meisje-meisje die veel moeite doet voor haar uiterlijk. Ahum, deze ijdelheid zal ik niet ontkennen haha, maar ook binnen het team weten ze hoe graag ik sport en dat wanneer ik iets wil er voor zal gaan. Wanneer mijn deelname mogelijk wordt gemaakt, hopelijk dankzij jullie stem, zou ik mijn team trots willen maken, maar hen ook zeker willen verassen met mijn ambitie en gedrevenheid.

Wil jij deze droom voor mij uit laten komen? Stem op mij!
https://www.expeditierobinson.nl/profiel/193

Comments are currently closed.