Speculaasactie 2017 (28 oktober en 4 november)

Binnenkort gaat de Speculaasactie van Klimop weer van start. Ook dit jaar willen we heel Asten gaan voorzien van Speculaas. Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november gaan we de deuren langs om speculaas te verkopen.

Natuurlijk hebben we jullie hulp hierbij hard nodig. Op de zaterdag beginnen we om 09.30 uur in de Klimop kantine. Vanuit daar gaan jullie in groepjes met een auto de wijken in. Tussen 12.00 tot 13.00 uur komen we terug in onze kantine om lekker te lunchen en daarna gaan jullie weer terug de wijken in. De dag eindigt om ongeveer 16.00 uur.
We hebben jullie van 9.30 tot 16.00 uur nodig om alle straten te kunnen bedienen dus houd deze tijd vrij. Aan de seniorenleden willen we vragen om zoveel mogelijk met de auto te komen om de groepen en de speculaas te vervoeren.
In onderstaande tabel staat aangegeven op welke datum we van jullie hulp gebruik willen maken. Mocht je de datum waarop je staat ingedeeld niet kunnen, probeer dan op de andere zaterdag te komen helpen. Het is erg belangrijk dat jullie allemaal meehelpen en we verwachten dan ook dat iedereen aanwezig zal zijn. Mocht er onverhoopt toch iets heel erg belangrijks zijn waardoor je niet kunt, dan kun je je afmelden bij Hilde Ermens (06-22000798 of 691915 of hildeermens@hotmail.nl) of bij Marion Adriaans (06-51397880).

Mocht je mensen weten die speculaas willen bestellen en waarbij we niet langs gaan dan kun je dit per mail doorgeven. Je kunt bijvoorbeeld je familie of collega’s vragen. Mail naar hildeermens@hotmail.nl. De bestellingen worden dan in de week na 6 november bezorgd.

Als er kinderen uit de F1 willen meehelpen met speculaas verkopen, dan kunnen ook zij zich aanmelden bij Hilde Ermens.

 

Zaterdag 28 oktober Zaterdag 4 november
Klimop 2 / Midweek Klimop 1
Niet spelende leden  
A1 B1
A2 B2
D1 D2
E2 E1

 

Comments are currently closed.