Nieuwe sponsoren: Café van Hoek, Ceelen Grond & Groen en Essential

De sponsorcommissie heeft wederom niet stilgezeten. Wij zijn trots om te mogen vermelden dat we met drie Astense bedrijven een sponsorovereenkomst voor bordsponsoring hebben gesloten.

Café Van Hoek
Midden in het centrum van Asten vindt u Café Zaal Jan van Hoek. Hier bent u de gehele dag door van harte welkom en kunt u terecht voor een gezellig drankje, een hapje eten en voor een complete feestavond. De deur staat altijd open, dus loop gerust eens binnen!

Kijk ook eens op www.cafevanhoek.nl
jvh

Ceelen Grond & Groen
Ceelen Grond & Groen is sinds 2008 een enthousiast bedrijf en staat voor hoge kwaliteit. Mede door het flexibele, persoonlijke en oplossingsgerichte karakter van het bedrijf worden altijd meerdere tuinmogelijkheden bekeken en uitgewerkt. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.

Neem ook eens een kijkje op www.grondengroen.nl
ceelen

Essential Schoonmaakdiensten
Als specialist in schoonmaakdiensten richt Essential zich op regionale bedrijven en instellingen. Dat regionale karakter onderstreept hun visie en werkwijze. Een goede voorbereiding, de juiste opleidingen, optimale apparatuur en materialen en een transparante en kritische aansturing dragen stuk voor stuk bij aan het resultaat.

Bezoek ook eens www.essentialschoonmaakdiensten.nl
essential

Comments are currently closed.