Nieuwe bordsponsoren: Art Garden en Praktijk Anode!

De sponsorcommissie is wederom trots om te mogen mededelen dat we weer twee bordsponsoren hebben gevonden. Binnenkort zijn de borden van Art Garden en Praktijk Anode te vinden aan ons kunstgrasveld aan de Beatrixlaan.

Art Garden
“Bij Art Garden kunt je terecht met alle vragen die te maken hebben met groenvoorziening voor uw tuin of bedrijfsterrein. Voorbeelden hiervan zijn bestrating, het aanleggen of onderhouden van een vijver, het rooien van bomen of het ontwerpen, aanleggen, onderhouden, renoveren of de projectontwikkeling van uw tuin. Eén van de vakkundige medewerkers van het Art Garden team staat u graag te woord.”

Kijk ook eens op de website: www.art-garden.nl
Art Garden

Praktijk Anode
“Praktijk Anode werkt met EFT (Emotional Freedom Techniques) als behandelmethode voor het oplossen van lichamelijke en psychische klachten. EFT is een techniek waarbij je door middel van het kloppen ofwel tikken op bepaalde punten op je lichaam blokkades opheft. Heb je last van hoofdpijn, hooikoorts, faalangst, slapeloosheid of andere klachten? Blijf er niet langer mee lopen, maar laat je verrassen door de effectiviteit van EFT!”

Kijk ook eens op de website voor meer informatie: www.praktijkanode.nl

Praktijk Anode

Ben of ken jij een potentiële sponsor van Klimop? Stuur dan eens een e-mail naar sponsoring@kv-klimop.nl of neem contact op met Roos van den Beuken, Bjorn van Oosterhout of Dirk Cortooms.

Comments are currently closed.