Nieuwe bordsponsor: Trattoria Aglio e Olio

Midden in het centrum van Asten, in het voormalige restaurant “In ‘t eeuwig leven”, is nu “Trattoria Aglio e Olio” gevestigd.

Het Italiaanse echtpaar Antonio en Sara Malzone, komend uit het mooie Salerno en Rome, runnen met grote liefde dit mooie restaurant, Antonio als chef-kok en Sara in het restaurant tezamen met haar Italiaanse collega’s, zodat u zich in mooie Italië waant met het heerlijke Italiaanse vakantiesfeertje. Zij zijn al veel langer bekend in de regio Eindhoven, waar zij van 1997 tot 2005 het wel bekende restaurant “La Dolce Vita” hadden. Daarna verhuisden zij naar Rome om daar een restaurant te beginnen, maar de gedachten bleven toch om weer naar Holland terug te komen.

Uiteindelijk zijn ze vorig jaar toch weer terug naar Nederland gekomen, met de wens om hier toch weer een sfeervol Italiaans restaurant te beginnen in de regio Eindhoven en gingen op zoek naar een passend pandje, waar het gezin ook kon wonen.

Bent u nieuwsgierig geworden om ook deze Trattoria van binnen te bewonderen en te genieten van al het heerlijks wat de Italiaanse keuken te bieden heeft…

Ciao en we hopen u gauw te zien in onze Trattoria Aglio e Olio! Neem ook eens een kijkje op www.trattoriaaglioeolio.nl

Trattoria Aglio e Olio

 

Comments are currently closed.