Klimop houdt Zwaluwen op een gelijkspel

Klimop 1 – De Zwaluwen 1 : 10 – 10 (4 – 5)

In de eerste zaalwedstrijd van dit nieuwe seizoen trad Klimop aan tegen de, op het veld een klasse hoger gerangschikte, tegenstander uit Zevenaar. In een goede beginfase waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Klimop pakte een voorsprong van 4-2 maar gaf deze net voor rust uit handen. De Zwaluwen gingen met een 4-5 voorsprong de rust in.

De tweede helft liet een vergelijkbaar beeld zien: beide ploegen hadden moeite met de afronding en verzuimde uit te lopen op de tegenstander. Het initiatief bleef echter bij Zwaluwen. Na een periode waarin het eerste aanvalsvak van Klimop moeite had om tot scoren te komen werd de ploeg geholpen door het verzilveren van twee strafworpen. In de laatste minuut kwam Klimop op gelijke hoogte via een vrije bal van Dirk Cortooms, 10-10.