De grote clubactie gaat beginnen!

Om een extra centje voor de vereniging te verdienen, doen we dit jaar mee met de grote clubactie. Vanaf zaterdag 19 september start de verkoop van loten.  De loten kosten € 3,-  per stuk en 80% van een lot gaat naar onze vereniging.

De opbrengsten gaat Klimop gebruiken voor de aankleding van de kantine, nadat deze is verbouwd. Er zijn verschillende manieren om de loten te verkopen en natuurlijk heeft Klimop een prijs voor het lid én het team dat de meeste loten heeft verkocht.

Methoden van verkopen

Het verkoopboekje
Tijdens de trainingen komende week ontvangen jullie een verkoopboekje. Hiermee kan je langs de deuren. De gegevens moeten door  de kopers worden ingevuld. Als het verkoopboekje vol is, kan het worden ingeleverd bij de bar in de kantine óf op Strohuls 61. Een nieuw verkoopboekje kan worden gevraagd bij de bar in de kantine of neem contact op met het bestuur (bestuur@kv-klimop.nl).

Let op dat niet de persoonlijke QR code word ingeleverd. Knip de persoonlijke QR code uit het verkoopboekje en schrijf jouw naam op de voorkant van het verkoopboekje.  Hierdoor kunnen wij registreren hoeveel loten door jou zijn verkocht.

QR-code
Iedereen heeft een persoonlijke QR code ontvangen die op de kaft van het verkoopboekje is geplakt. De koper kan de QR code scannen met zijn of haar mobiele telefoon en de benodigde gegevens invullen. Doordat deze QR-code is gekoppeld aan naam en team ,worden de verkochte loten op de achtergrond geregistreerd.

Online loten verkopen
Alle leden ontvangen een persoonlijke link. De persoonlijke lening kan via whatsapp, social media en e-mail worden verstrekt aan kopers. De kopers kunnen via deze link een lot kopen. Met de persoonlijke link wordt geregistreerd hoeveel loten door jou zijn verkocht. 

Prijs
Klimop heeft een prijs voor het lid en het team dat de meeste loten heeft verkocht. De prijs houden wij nog even geheim. Om te bepalen wie wint als individu telt het aantal verkochte loten. Het winnende team wordt bepaald op basis van het gemiddeld aantal verkochte loten.

Belangrijke data

  • Zaterdag19 september – Start verkoop loten
  • Vrijdag 20 november – Uiterlijke inleverdag verkoopboekjes op Strohuls 61
  • Dinsdag 24 november – Sluiting online lotenverkoop
  • Woensdag 9 december – Trekking Grote Clubactie
  • Donderdag 10 december – Bekendmaking trekkingsuitslag

Iedereen veel succes!

Het Bestuur

Comments are currently closed.