Kampioenen D toernooi


Evenement gegevens

  • Date:
  • Categorieën:

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert KV Klimop het eerste “kampioenen-toernooi”.  Hiervoor zijn kampioensteams exclusief uitgenodigd om bij KV Klimop om de Erima Cup  te gaan strijden.

Bij dit kampioenen-toernooi (“Champions League”) is het de bedoeling dat de kampioensteams (zaal meisjes D 2-vaks) van Regio Zuid het tegen elkaar op gaan nemen. Uiteraard wordt deze dag elk deelnemend team ook nog even in het zonnetje gezet. Dit toernooi zal in de ochtend en middag gespeeld worden.

Altijd-Prijs-Loterij
Voor dit toernooi is geen inschrijfgeld verschuldigd. Gelukkig hebben wij in Erima een goede sponsor die o.a. zorgt voor een herinnering voor alle deelnemende meiden. De overige kosten die wij als vereniging hebben willen we terugverdienen met een leuke Altijd-Prijs-Loterij. In deze loterij koop je al een lotje voor € 1,- en kun je vervolgens gaan kijken wat je hebt gewonnen. Als iedere bezoeker/deelnemer 1 (of meer) lotjes koopt dan hebben wij de kosten eruit en heb jij altijd prijs!

Tropische temperaturen verwacht
Weersvoorspellingen geven aan dat het erg warm kan worden zaterdag. Gelukkig beginnen we vroeg, als het nog niet te warm is. Als organisatie houden rekening met deze omstandigheden, door onder andere te zorgen voor extra drinken voor de speelsters. Indien nodig passen we het speelschema/wedstrijdlengte aan. Wij hebben langs het veld plaats om eventueel een eigen partytentje of parasol te plaatsen voor extra schaduw. Als je dit meeneemt vraag dan even aan de organisatie waar deze geplaatst kan worden.

Als organisatie zijn wij er bijna klaar voor, en hebben veel zin in dit unieke evenement.

Meer informatie:
Programma Erima Cup

Pim van de Put

Affiche kampioenen-toernooi 2

Comments are currently closed.