Informatieavond Technisch Beleid


Evenement gegevens

  • Date:
  • Categorieën:

Afgelopen seizoen heeft de korfbaltechnische commissie (KTC) ons benaderd om een technisch beleid op te zetten voor de jeugdafdeling van Klimop. Om die reden willen we jullie graag uitnodigen voor een informatieavond op donderdag 31 augustus om 20:00 in de kantine van Klimop. Naar verwachting zal deze bijeenkomst niet langer dan een uur duren.

Tijdens deze avond willen we jullie graag toelichten op welke manier we hiermee willen starten, en jullie krijgen de gelegenheid om ons aan te geven op welke wijze we jullie kunnen ondersteunen bij het training geven en/of coachen.

We willen tijdens de jeugdtrainingen gebruik gaan maken van oefeningen uit de door Klimop aangekochte trainingsbundel ‘Spelenderwijs Verbeteren’. Tijdens de informatieavond zullen we jullie een aantal oefeningen aanreiken die jullie kunnen gebruiken om de kinderen specifieke vaardigheden bij te brengen of verder te verbeteren. Dit willen we vervolgens op een later tijdstip (na de eerste veldhelft) gaan evalueren, en op basis daarvan zullen we ons beleid verder vorm gaan geven.

De oefeningenbundel vinden jullie als bijlage bij de e-mail die jullie ontvangen hebben en deze kun je alvast een keer doornemen. Wanneer je al aan de slag wilt met oefeningen uit deze bundel staat dat jullie uiteraard vrij. Tijdens de eerste periode (start veldcompetitie tot einde eerste helft veldcompetitie) gaan we ons met het technische beleid richten op het onderwerp ‘Aanval’ en dan specifiek ‘Schieten om te scoren’.

We willen jullie dringend verzoeken deze bundel niet op internet te zetten of te delen met personen van buiten onze vereniging: We hebben met het aankopen van Spelenderwijs Verbeteren namelijk enkel het recht deze binnen Klimop te gebruiken.

We hopen jullie volgende week donderdag te zien, maar mocht je verhinderd zijn, dan laat dat even weten middels een antwoord op deze e-mail.

De werkgroep Technisch Beleid:
John van Oosterhout
Rens van Heugten
Stefan Driessen

Comments are currently closed.