Afronding nekt Klimop A1

Klimop A1 heeft de thuiswedstrijd tegen Rust Roest A1 met 2-5 verloren. De start was echter direct goed. Klimop scoort meteen uit de eerste aanval, maar kan daarna niet profiteren van de scoreluwe kracht van Rust Roest. Ook omdat Klimop met een aangepaste opstelling in het veld stond, werd het er allemaal niet makkelijker op. Dat een vrije bal nodig is om tot een doelpunt te komen was dan ook tekenend. De schamele ruststand van 2-3 bevestigde des te meer hoe lastig het was.

Na rust wil helemaal niks meer lukken. Rust Roest komt makkelijker tot kansen, maar ook daar bleef de afronding uit. Klimop herpakt zich wel in de aanval, en komt tot goede kansen. Maar doel treffen was niet aan de Astenaren besteed. Slechts twee Eindhovense doelpunten bepaalden de 2-5 eindstand.