Trainers / coaches / trainingstijden bekend!

De vakanties zijn nog in volle gang maar langzaamaan gaan we weer richting het nieuwe seizoen, hopelijk weer met vele kampioenschappen.

Op de teampagina’s onder de knop ‘Teams’ zijn per team de trainers, coaches en trainingstijden te vinden. Onder de knop ‘Competitie’ – ‘Trainingen’ zijn de trainingstijden ook nog in een overzicht te vinden.

We zijn op zoek gegaan naar voldoende trainers en coaches om aan het ideaalplaatje (2 coaches en 2 trainers per team en vanaf pupillen D 2x per week trainen) te kunnen voldoen. Helaas is dit niet voor alle teams gelukt, dat is dan ook terug te zien op de teampagina’s. Mochten er nog vrijwilligers zijn die hun steentje willen bijdragen dan horen we dat natuurlijk graag.

De trainingen voor de senioren 1 + 2 + overige senioren starten op donderdag 14 augustus. De trainingen van de jeugdteams starten in week 34 (18-24 aug).

Op zaterdag 23 augustus is het regiotoernooi, ditmaal in Ommel. Hier gaan alle jeugdteams naartoe, behalve de C1. Meer info over het regiotoernooi volgt nog. We willen alvast aangeven dat het wellicht een goed idee is om met de fiets naar Ommel te gaan, wel zo gezellig.

De sportieve groeten,

Korfbal Technische Commissie
KV Klimop Asten

Comments are currently closed.