Speculaasactie

Beste leden,

Binnenkort gaat de Speculaasactie van Klimop weer van start. Ook dit jaar willen we heel Asten gaan voorzien van Speculaas. Op zaterdag 3 november en zaterdag 10 november gaan we de deuren langs om speculaas te verkopen.

Natuurlijk hebben we jullie hulp hierbij hard nodig. Op de zaterdag beginnen we om 9.30 uur in de Klimop kantine. Vanuit daar gaan jullie in groepjes met een auto de wijken in. Tussen 12.00 tot 13.00 uur komen we terug in onze kantine om lekker te lunchen en daarna gaan jullie weer terug de wijken in. De dag eindigt om ongeveer 16.00 uur.

We hebben jullie van 9.30 tot 16.00 uur nodig om alle straten te kunnen bedienen dus houd deze tijd vrij. Aan de seniorenleden willen we vragen om zoveel mogelijk met de auto te komen om de groepen en de speculaas te vervoeren.

In onderstaande tabel staat aangegeven op welke datum we van jullie hulp gebruik willen maken. Mocht je de datum waarop je staat ingedeeld niet kunnen, probeer dan op de andere zaterdag te komen helpen. Het is erg belangrijk dat jullie allemaal meehelpen en we verwachten dan ook dat iedereen aanwezig zal zijn. Mocht er onverhoopt toch iets heel erg belangrijks zijn waardoor je niet kunt, dan kun je je afmelden bij Marion Adriaans s.adriaans@hetnet.nl of 06-51397880.

Zaterdag 3 november Zaterdag 10 november
Klimop 2 / Midweek Klimop 1
Niet spelende leden A1
A2 B1
C1 D1
D3 D2
E2 E1
F1

Comments are currently closed.