Speculaasactie 2016 – helpende handen gevraagd!

Hallo,

Binnenkort gaat de Speculaasactie van Klimop weer van start. Ook dit jaar willen we weer heel Asten gaan voorzien van Speculaas. Voordat we met de verkoop kunnen beginnen, is er hulp nodig bij het inpakken van de speculaas.

De afgelopen jaren hebben we dit vaak met een vaste club mensen gedaan, maar we willen graag iedereen in de gelegenheid stellen om zich op te kunnen geven om te helpen. Het inpakken van de speculaas gebeurt bij bakkerij Koolen in Asten, verspreid over 5 a 6 avonden. We beginnen met 8 of 9 mensen om 19.00 uur en zijn dan rond een uur of 21.00 klaar. Na afloop staat er elke avond iets lekkers uit de bakkerij van Koolen klaar voor de harde werkers.  Ervaring leert dat het ook nog eens heel gezellig is op deze avonden!

Voor dit jaar zijn onderstaande inpakavonden gepland:

Dinsdag            25 oktober                                       Dinsdag           1 november

Woensdag        26 oktober                                       Woensdag        2 november

Donderdag       27 oktober                                        Donderdag       3 november

Naast de inpakavonden ben ik ook op zoek naar hulp voor de verkoop bij Bakkerij Koolen zelf. Bij deze verkoop zit je met z’n tweeën in of buiten de bakkerij-winkel en is het de bedoeling om zoveel mogelijk speculaas te verkopen aan klanten en voorbijgangers. Bakkerij Koolen zorgt dan voor koffie en thee.

De verkoop bij Koolen is gepland op onderstaande dagen, van ’s ochtends 07.00 / 08.00 uur tot 16.00 uur ’s middags :

Vrijdag            28 oktober

Zaterdag         29 oktober

Zaterdag         5 november

Je kunt je natuurlijk ook voor een dagdeel opgeven.

Om alles soepel te kunnen laten verlopen en alles goed in te kunnen plannen, zou ik graag voor 10 oktober willen weten wie wanneer kan meehelpen. Je kunt je opgeven door  mij te bellen (691915 of 06-13021752) of te mailen (hildeermens@hotmail.nl).

Hilde Ermens

 

 

Comments are currently closed.