Rommelmarkt : zondag 15 maart 2015

Op 15 maart van dit jaar houdt klimop weer de jaarlijkse rommelmarkt. In het Boulodrome aan de Weivelden in Asten( net voorbij de hockeyvelden). Van alles is te koop;  TV’s, lampen en huishoudelijke apparaten, sierspullen, glaswerk en servies, boeken, speelgoed, ijzerwaren, meubels, kleding, huishoudelijke artikelen en keukengerei, potten en vazen en nog veel meer. En dat allemaal voor een heel vriendelijk prijsje.

Aan het eind van de dag hopen we dat er voor Klimop een mooi bedrag overblijft wat besteed kan worden aan noodzakelijke dingen. In deze tijd van teruglopende inkomsten, denk aan de subsidie van de gemeente, kan Klimop iedere cent goed gebruiken. Al vele jaren lang wordt de rommelmarkt georganiseerd door een groep enthousiaste mensen die vaak ook al heel lang actief zijn als vrijwilliger van de rommelmarkt.

We vinden het ook belangrijk dat de rommelmarkt een activiteit is van, voor en ondersteund door de vereniging. Daarom is er de laatste jaren regelmatig overleg geweest tussen de rommelmarktcommissie en het bestuur van Klimop, om ervoor te zorgen dat nog meer mensen hun steentje bijdragen aan het slagen van de rommelmarkt. Er is veel werk te verzetten in het weekend van de rommelmarkt bij de opbouw, op de dag zelf en bij het opruimen na afloop op maandag.

Vorig jaar is een flinke groep mensen op vrijdagmiddag en avond bezig gegaan om de spullen vanuit de loods over te brengen naar de Boulodrome. Daardoor was de markt op zaterdag snel ingericht. Ook hier geldt; “vele handen maken licht werk”.

Mocht je na het lezen van bovenstaande denken; hier wil ik wel mee aan de slag, bel gerust een van ons, je bent meer dan welkom, en samen kunnen we bedenken wat het beste bij je past.

Vorig jaar was er een mooie opbrengst van de rommelmarkt en dit jaar proberen we die weer te overtreffen. Of dat zal lukken?? We zullen het gaan zien.

Mochten er zo hier en daar nog bruikbare spullen zijn dan houden we ons daarvoor aanbevolen. We hebben nog een aantal ophaaldagen voor het rommelmarktweekend.

Dat zijn:

Zaterdag 31 januari
Zaterdag 28 februari

Zie ook de publicaties in de weekbladen en op Siris

Waarna dan in het weekend van 13,14,15 en 16 maart we als vereniging aan de slag zijn om de

Rommelmarktdag van 15 maart tot een succes te maken.

Oh , ja, de rommelmarkt begint vanaf 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tot 13.00 uur is de entree € 1,50 (kinderen gratis) en vanaf 13.00 uur is het vrij entree voor iedereen.

Namens de rommelmarktcommissie,

Anne-Marie Koppens (tel 06-57838447), Henny van den Boomen (tel 06-23689824)

PS. Heb je nog leuke spullen voor ons en wil je dat we die een van de ophaaldagen bij je thuis afhalen, dan kun je bellen naar een van de onderstaande telefoonnummers.

691084; Jan Verhees
692674; Willy Cortooms
06-16278539; Martien Koppens

Comments are currently closed.