Rikcompetitie 20-21 gaat niet door

Na de, ook al door corona afgebroken, competitie 2019/2020 hebben we nu helaas de beslissing moeten nemen om, ook in de komende wintermaanden, de kaartavonden op maandag niet door te laten gaan. Ook voor ons als organisatie een moeilijke beslissing, maar gezien de hoge leeftijd van de meeste deelnemers willen we het risico niet lopen dat er iemand ziek wordt. We kunnen in de kantine de 1,5 meter afstand regel niet garanderen en zeker niet met zoveel deelnemers.

Een speciaal woord van dank aan Anita Verhees, die ook dit jaar weer geheel belangeloos de kantine heeft gedaan en ons heeft voorzien van een drankje en een hapje.

De einduitslag van het afgelopen jaar is opgemaakt en de gewonnen prijzen worden door Truus en Heidi bij iedereen aan huis afgeleverd. Antoon Driessen wist dit jaar te winnen. De overige plaatsen en de volledige uitslag kunt u zien op https://www.kv-klimop.nl/activiteiten/rikcompetitie/

Zoals ook in andere jaren kunnen we een bedrag overmaken naar een van de vele activiteiten die korfbalvereniging organiseert. We komen hier op een later tijdstip en na overleg met het bestuur op terug.

Het is te hopen dat we in de herfst van 2021 weer met zijn allen kunnen starten met de competitie 2021 2022.
We hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing en dat we, als dit voorbij is, jullie allemaal weer in goede gezondheid mogen verwelkomen bij Klimop.

Namens de organisatie
Antoon Driessen – Truus van de Kruijs – Heidi van Roy – Ruud Verheijen.

Comments are currently closed.