Nieuwe Bordsponsor Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan

De eerste trainingen voor de selectie zitten er alweer op, en ook de sponsorcommissie is na de vakantieperiode weer langzaam aan het opstarten.

We zijn trots om u te mogen melden dat Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan bordsponsor is geworden van Klimop. Onze leden kunnen gebruik maken van de belservice van de praktijk, zie onderstaande informatie.

De praktijk is onder andere gespecialiseerd in:
• Individuele trainingstherapie
• Aanpak van chronische klachten
• Snelle en goede advisering bij acute problemen
• Revalidatie na orthopedische ingrepen (totale heup, knie of schouder, voorste kruisbandreconstructie, meniscus-, rug- of schouderoperaties)
• Sportrevalidatie
• Manuele technieken (Marsman, diverse mobilisatietechnieken, massagetherapie) • Taping
• Claudicatio intermittens
• COPD

Het draait bij Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan echt om de patiënt. Hun doel is om u zo goed mogelijk te helpen met uw gezondheidsprobleem. Ze zetten hun schouders onder uw gezondheid!

Ronald en Stefan bedankt voor de sponsoring en hopelijk tot snel langs de lijn tijdens een van de wedstrijden in het nieuwe seizoen!

Spoed-bel-service Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan bij blessures

Als je ‘s-avonds of in het weekend een blessure oploopt, bel dan 0493 697781.

Je krijgt dan direct een ervaren (sport-)fysiotherapeut van Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan aan de lijn, die je kan adviseren over hoe te handelen.

Moet je koelen, rusten, naar het ziekenhuis voor een foto? Kun je afwachten of moet je juist in beweging blijven?

Als je in de eerste herstelfase (dat wil zeggen de eerste dagen) na het oplopen van een blessure goed handelt, scheelt dit zomaar weken hersteltijd op het eind! Je verkleint de kans dat je onnodig lang en onnodig ernstig last houdt van een blessure.

Deze belservice wordt gratis en vrijblijvend aangeboden door Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan. Zij zorgen dat in principe het hele weekend en ‘s avonds door de week een ervaren (sport-)fysiotherapeut bereikbaar is via het praktijknummer 0493 697781 voor directe telefonische diagnose en advisering.

Maak van deze service gebruik! Beter vijf keer overbodig gebeld dan één keer te weinig!

Blessure? Bel 0493 697781

Comments are currently closed.