Klimop C1 en C2 kampioen; a.s. donderdag huldiging !

Klimop C2 kon vorige week dinsdagavond al kampioen worden. De vele supporters aan de zijlijn zagen een veel sterker Klimop dat uiteindelijk met 4-0 wist te winnen van Roka C1. Bijna allemaal eerstejaars C-aspiranten, dus een hele knappe prestatie.

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Klimop C1. Ze speelden in Heeze tegen Eymerick C1, de nummer 2 in de rangschikking. Op het net gemaaide gras en de opspelende regen was het af en toe moeilijk korfballen. Toch was Klimop duidelijk de betere en wist via een 1-0 voorsprong in de rust uiteindelijk met 3-1 te winnen. De winst betekende dat Klimop C1 ongeslagen kampioen is geworden.

Ook Klimop E1 kon afgelopen zaterdag nog kampioen worden maar dan moest er wel gewonnen worden van OEC E1, dat met een indrukwekkend doelsaldo (70-7) bovenaan stond. Helaas waren de Helmonders een paar maatjes te groot, 17-1. Met een 3e plek kan Klimop E1 toch terugkijken op een zeer nette prestatie.

Huldiging

Komende donderdag 16 oktober 19.30 uur zullen Klimop C1 en C2 in de kantine gehuldigd worden door de Korfbal Technische Commissie.

Ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, vrienden, vriendinnen, kennissen etc. zijn natuurlijk van harte welkom om de kampioenen te komen feliciteren.

Comments are currently closed.