Informatie seizoen 2017-2018 (jeugd en senioren)

Over een kleine 2 maanden gaan we de kunstgrasvelden weer op. Nieuwe teams, nieuwe trainers en coaches, nieuwe tegenstanders en hopelijk weer veel overwinningen. De voorbereidingen voor het seizoen 2017-2018 zijn in volle gang, hieronder een korte samenvatting van de stand van zaken.

Jeugd

Op dit moment vinden de laatste overleggen plaats en worden hopelijk binnenkort de laatste vacatures v.w.b. het kader ingevuld. Mocht je iemand kennen of als ouder zin hebben en bereid zijn om mee te helpen tijdens trainingen en/of wedstrijden laat dit dan even weten. In overleg zijn er veel mogelijkheden om uw steentje bij te dragen, een korfbalachtergrond is zeker geen vereiste.

De teampagina’s en de pagina met het trainingsschema zijn weer bijgewerkt. Hier en daar nog een open plek helaas, die zullen bijgewerkt worden zodra er meer duidelijk is.

De trainingen voor de jeugdteams starten vanaf dinsdag 22 augustus en zoals het er nu naar uit ziet gaan de damesteams naar het regiotoernooi bij DAKOS (Someren-Heide). Dit zal dan zijn op zaterdag 26 augustus. Meer informatie zal later nog bekend gemaakt worden.

Senioren

De teampagina’s en de pagina met het trainingsschema zijn weer bijgewerkt. Zoals daar te zien is hebben we de vacature voor trainer/coach voor Klimop 1 nog niet weten in te vullen. Zodra meer bekend wordt over de invulling hiervan zullen we dit bekend maken aan de senioren en op deze website.

De trainingen voor de senioren starten vanaf dinsdag 15 augustus.

Mochten er vragen zijn dan horen we het graag,

Korfbal Technische Commissie

Comments are currently closed.