Geert Hoeben wint 2e KlimOpen van 2014 !

Afgelopen zondag (4 mei 2014) was het weer zover, de KlimOpen!! De opkomst was deze keer matig te noemen, 13 mannen (in februari nog 26) namen de moeite om een pijltje te komen gooien.

Één van de mooie dingen deze middag was dat Bram Knoops een nieuw dartbord had meegenomen. Voor een kleine vergoeding hebben we nu toch weer mooi een kwaliteit dartbord hangen in de kantine. Namens de organisatie bedankt!

Door de lage opkomst had de organisatie ervoor gekozen om 2 poules te maken.

Poule A: Dirk Cortooms, Rob Cortooms, Paul Ceelen, Thijs Joosten, Ramon Lingg, Joep van Kemenade en Bram Knoops

Poule B: Geert Hoeben, Tom Derks, Ruud Raijmakers, John Vink, John van Oosterhout en Martin Driessen

Rond 15.00 uur konden de voorrondes beginnen. De bar werd prima verzorgd door Juultje Swinkels en Hilde van Oosterhout. Door het mooie weer kon zowel buiten als binnen een consumptie genuttigd worden.

De eerste 4 van elke poule gingen door naar de kwartfinale. Na het spelen van de kwartfinale bleek wel dat Poule B de sterkste poule van de dag was.

De halve finales waren namelijk:

John van Oosterhout – Ruud Raijmakers
Geert Hoeben – John Vink

John van Oosterhout liet zijn beste darten van afgelopen tijd zien. Echter bleek dit in de halve finale niet genoeg tegen Ruud Raijmakers. Een 2-0 voorsprong voor John werd na een sterk tweede deel van Ruud omgezet naar 2-3 voor Ruud.

John Vink, die in de poulefase geen wedstrijd had verloren, bleek nu niet opgewassen tegen Geert.

De finale was er één om niet snel te vergeten. Heel veel mooie dingen gezien. Geert begon zeer sterk en kwam met 2-0 voor. Net zoals bij de halve finale kwam Ruud weer sterk terug, 2-2. Echter wist Geert er uiteindelijk toch met de winst van door te gaan.

Nadat Rob Cortooms de prijzen had verdeeld is er nog even een pilsje aan de bar gedronken om rond een uur of 10 weer huiswaarts te keren.

De organisatie wil iedereen bedanken voor het komen. Hopelijk is het de volgende keer weer zo druk dat we 4 (of meer) poules kunnen maken.

Namens de organisatie,
John van Oosterhout

Comments are currently closed.