De grote clubactie gaat beginnen!

Na het succes van vorig jaar, doen we ook dit jaar mee met de grote clubactie. Vanaf zaterdag 18 september start de verkoop van loten.  De loten kosten € 3,-  per stuk en 80% van een lot gaat naar onze vereniging. 

De opbrengsten gaat Klimop gebruiken voor het 75 jarig jubileum. Er zijn verschillende manieren om de loten te verkopen en natuurlijk heeft Klimop een prijs voor het lid én het team dat de meeste loten heeft verkocht. 

Methoden van verkopen

Het verkoopboekje
Via jullie coaches ontvangen jullie komend weekend een verkoopboekje. Hiermee kan je langs de deuren. De gegevens moeten door  de kopers worden ingevuld op het formulier. Belangrijk hierbij dat je alle gegevens leesbaar invult. Als het verkoopboekje vol is, kan het worden ingeleverd bij de bar in de kantine óf op Strohuls 61. Een nieuw verkoopboekje kan worden gevraagd bij de bar in de kantine of neem contact op met het bestuur. 

Let op dat niet de persoonlijke QR code wordt ingeleverd. Knip de persoonlijke QR code uit het verkoopboekje en schrijf jouw naam op de voorkant van het verkoopboekje.  Hierdoor kunnen wij registreren hoeveel loten door jou zijn verkocht. 

QR-code
Iedereen heeft een persoonlijke QR code ontvangen die op de kaft van het verkoopboekje is geplakt. De koper kan de QR code scannen met zijn of haar mobiele telefoon en de benodigde gegevens invullen. Doordat deze QR-code is gekoppeld aan naam en team ,worden de verkochte loten op de achtergrond geregistreerd.

Nieuw dit jaar is dat je via de QR-code je kan zien hoeveel loten je zelf al verkocht hebt. Door het scannen van de QR-code en het invullen van de persoonlijke code die op de sticker van je boekje staat kom je op je persoonlijke verkooppagina. Na het inloggen zie je een eigen lotenmeter, badges die je kunt verdienen en heb je toegang tot de tussenstand, tips en winacties. 

Online loten verkopen
Alle leden ontvangen een persoonlijke link. De persoonlijke link kan via whatsapp, social media en e-mail worden verstrekt aan kopers. De kopers kunnen via deze link een lot kopen. Met de persoonlijke link wordt geregistreerd hoeveel loten door jou zijn verkocht.  

Prijs
Klimop heeft een prijs voor het lid en het team dat de meeste loten heeft verkocht. De prijs houden wij nog even geheim. Om te bepalen wie wint als individu telt het aantal verkochte loten. Het winnende team wordt bepaald op basis van het gemiddeld aantal verkochte loten per teamlid. 

Belangrijke data

  • Zaterdag 18 september – Start verkoop loten 
  • Vrijdag 19 november – Uiterlijke inleverdag verkoopboekjes op Strohuls 61
  • Dinsdag 23 november – Sluiting online lotenverkoop
  • Woensdag 8 december – Trekking Grote Clubactie
  • Donderdag 9 december – Bekendmaking trekkingsuitslag

Iedereen veel succes!

Het Bestuur

Comments are currently closed.