Bereikbaarheid Sportpark ’t Root – werkzaamheden Heesakkerweg

Tijdens de aanleg van de rotonde op de heesakkerweg is het doorgaande verkeer om de werkzaamheden heen geleid.

Van maandag 13 tot en met donderdag 30 mei wordt de nieuwe rotonde aangesloten op de Heesakkerweg en wordt de weg tussen deze nieuwe rotonde en de Witvrouwenbergweg voorzien van nieuw asfalt.Tijdens deze werkzaamheden wordt de Provincialeweg/Heesakkerweg tussen Witvrouwenbergweg in Someren en Wilhelminastraat in Asten afgesloten voor al het motorisch verkeer.

Voor al het motorisch verkeer wordt een omleiding via de A67 ingesteld. Houd rekening met extra reistijd. KV Klimop kan het makkelijkst bereikt worden via:
1. Neem Afrit 35 (Someren) – Rijd naar de Dijkstraat – Sla rechtsaf naar de Schoolstraat – vervolg op de Heerbaan – vervolg de Beatrixlaan
2. Neem Afrit 36 (Asten) – Rijd naar de Floralaan – Pak de eerste afslag (rechts) op de rotonde – vervolg de Nobisweg – Sla linksaf naar de Ommelse weg – Pak de eerste afslag bij de rotonde (Rechts) – vervolg op de industrielaan & Molenstraat – steek het kruispunt over naar de schoolstraat – vervolg op de Heerbaan – vervolg op de Beatrixlaan

Vanaf 31 mei gaat de volgende fase in waarbij de Heesakkerweg tussen de Beatrixlaan en Wilhelminastraat en tussen de Wolfsberg en N279 wordt afgesloten. Ook hier wordt het doorgaande verkeer via de A67 omgeleid.

Comments are currently closed.