6 Juni was een dag volop genieten (+ foto’s) !

De afsluiting van seizoen 2014-2015 was er weer één om niet te vergeten. Deze overvolle dag was een gezellige sportieve dag voor jong en oud.

Bedankt 
Deze dag is een groot succes geworden door heel veel mensen die één of heel veel handen toe staken. De volle inzet van de volledige ontspanningscommissie, maar ook tientallen andere mensen die de accommodatie in orde maakten en alles mee op hebben gebouwd, kantinepersoneel, scheidsrechters, enz, enz……. Bedankt voor jullie hulp! Ook dank aan alle toeschouwers, deelnemers en sponsoren, jullie maakten van deze dag een compleet succes.

Erima Cup
De eerste editie verliep uitstekend. Sportieve en sterke teams die deelnamen, een fantastische sponsor die zijn naam verleende aan dit toernooi en enthousiaste toeschouwers zorgden voor een goede sfeer. De sterke winnaar (de Peelkorf D1) won verdiend, de meiden van Klimop D1 kwamen wat later op gang, maar wisten hun laatste 2 wedstrijden keurig te winnen. Inmiddels zijn er al gesprekken gaande om ook in 2016 dit toernooi bij KV Klimop te organiseren.

Koppelschieten
In de 16e editie van dit unieke evenement zorgden strijd, sportiviteit en gezelligheid weer voor een ouderwets gezellige middag en avond. Met een recordaantal koppels van maar liefst 64 was het genieten op en langs het veld. Het leverde weer verdiende winnaars op. Joep en Dirk bij de senioren en Lotte en Joyce bij de jeugd. Ook zal het her en der voor hoofdpijn hebben gezorgd op zondag, maar we zijn blij met iedereen dit over heeft voor onze club.

2016
Hopelijk zien wij jullie terug bij deze toernooien in 2016. We proberen data voor deze toernooien op tijd vast te leggen zodat iedereen het weekend vrij kan houden om hier weer bij te zijn.

De foto’s zijn te bezichtigen op de foto-pagina.

Namens de organisatie:
Pim van de Put

Mooie reacties op de Erima Cup:
http://www.svsh.nl/korfbal/
http://svy.erkensict.nl/index.php/kb-home/nieuws-kb
http://www.des-vierlingsbeek.nl/

Comments are currently closed.