16 maart NL Doet: Pimp my Kantine

Op zaterdag 16 maart doen we weer mee met NL doet. Met de ontvangst van de nieuwe meubels zijn de lentekriebels al begonnen en wordt het duidelijk dat ook de rest van de kantine aan een upgrade toe is. We hebben bedacht om een lounge bank te maken van pallets/steigerhout, die ook naar buiten kan, zodat er in de zomer lekker gelounged kan worden. Daarnaast willen we een nieuw meubel maken voor de muziek installatie/computer met steigerhout.

 

 

 

 

 

 

Heb jij nog leuke ideeën voor het pimpen van de kantine? (Bijvoorbeeld kaarsenhouders maken van glazen potjes, plantenbakken van steigerhout, opbergbakjes van kippengaas, kussenslopen van diverse lappen stof, een nieuwe kapstok van pallets….)
Of kun je nog aan een stapel pallets of steigerhout komen (van ongeveer dezelfde afmetingen)? Stuur dan even een bericht naar bestuur@kv-klimop of spreek Marco van Bree, Bjorn van Oosterhout of Marly van Kemenade aan.

Alle hulp is natuurlijk welkom deze dag. Opgeven mag (via onderstaand formulier) maar je mag natuurlijk ook gewoon altijd even langs lopen. We zullen al op tijd beginnen deze dag (verwacht rond 09:00, verdere informatie zal volgen via de site en email).

Hopelijk kunnen we er weer een mooie en productieve dag van maken, zoals alle voorgaande jaren.

 

Comments are currently closed.