Klimop A1 start met overwinning en revanche

Klimop A1 is de zaalcompetitie begonnen met een 6-9 overwinning bij Ready ’60 A1.

De thuisploeg mocht openen met een directe score. Maar nadat Klimop het initiatief overnam, heeft het dit nooit meer weggegeven. De verdedigingen bepaalde uiteindelijk wie de wedstrijd zou gaan winnen. Het stijve achterverdedigen van Klimop had het gewenste effect. De aanvallende angel van Ready kon niet tot zijn recht komen, en Klimop hield zelf de rust in de aanval om tot goede kansen komen. Zodoende volgde een 2-4 voorsprong bij de rust.

Na de rust sloeg Ready als eerste toe. Maar langszij komen kon het nooit. Doordat Klimop op de juiste momenten de gevoelige snaar raakte bleef het de baas in Roermond. Bij 4-7 wordt er een gaatje geslagen dat vastgehouden word. Bij 6-9 klinkt dan het verlossende eindsignaal en kan Klimop direct 2 punten bijschrijven.