Poetsen kantine & kleedkamers

Vele handen maken licht werk (en zo houden we onze accommodatie schoon)!

Beste spelers en ouders,

Zoals elk jaar doen wij middels deze brief een oproep aan alle spelers en ouders van jeugdleden om een bijdrage te leveren aan het schoonhouden van onze accommodatie.

Het betreft dan de kleedlokalen, de kantine en het scheidsrechterlokaal.

Uiteraard blijven we bij de teams erop hameren om na het trainen of spelen even achterom te kijken als je de kleedlokalen of de kantine verlaat….  Laat a.u.b. niets liggen: geen kleding, geen lege flesjes en dergelijke…… En de ploeg die als laatste gebruik maakt van het kleedlokaal wordt geacht te vegen. Ook na de trainingen of kantine-activiteiten moet er geveegd worden.

Dit maakt het poetsen een stuk prettiger.

Voor het schoonhouden van onze clubaccommodatie hebben wij een schema opgesteld. Elk jeugdteam komt meerdere malen aan de beurt en ook de senioren worden ingezet.

In bijgaand schema is aangegeven:

– voorkeursdatum
– welk team aan de beurt is
– wie binnen het team als contactpersoon wordt aangewezen om het voortouw te nemen
– wat er gepoetst moet worden

Tijdens de winterperiode zijn er teams die ook buiten door trainen, dus ook dan moeten de kleedlokalen gepoetst worden.

Ons verzoek aan de contactpersoon is om binnen het team de mensen te benaderen met de vraag wanneer zij willen helpen met het poetsen. Uiteraard hoeven niet steeds dezelfde personen dat te doen, maar we hopen dat iedereen een bijdrage levert.

De contactpersonen zijn de ouders van het kind dat vermeld staat achter het desbetreffende team. Dit wil niet zeggen dat deze ouders zelf moeten gaan poetsen, maar zij zijn ervoor verantwoordelijk dat het poetsen in de desbetreffende week geregeld wordt.

De sleutels zijn af te halen bij Mariette van Bussel, overdag op Wilhelminastraat 11, tel. 691866, ’s avonds op Jasmijnstraat 16, tel. 693749.  Aub tijdig contact opnemen met Mariette voor het ophalen van de sleutels. Mobiel nr. 06-20744237.

Voor vragen over het poetsen kun je terecht bij ondergetekende.

Houdt er met de planning rekening mee dat DINSDAG, DONDERDAG en VRIJDAG vaste trainingsavonden zijn.  Op MAANDAGAVOND is van oktober t/m eind maart de kantine bezet vanwege de kaartavond.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jullie medewerking.

Mede namens het bestuur

Hetty van der Hulst
Tel.  0493-494449
e-mail edhet@telfort.nl

Poetsschema 2017-2018

poetsschema_17-18_2

We hopen uiteraard dat alle teams dit seizoen aan hun verplichtingen voldoen.

Is er tijd over na het poetsen van de wekelijkse zaken, dan kan er altijd iets extra’s gedaan worden, zoals ramen wassen, meubilair, koelkasten, bar. Hiervoor hangt een checklist in het poetshok.

Poetsdoekjes voor sanitair zijn wegwerpdoekjes, zodat er elke week met zuivere doeken gewerkt kan worden. Vuile was graag verzamelen in een emmer of tas, dan neemt Hetty die mee.