Jeugdkamp 2020

Belangrijk! Zie: https://www.kv-klimop.nl/nieuws/extra-afgelastingen-n-a-v-nieuwe-maatregelen/

Zoek de dobbelsteen en pak je favoriete kleur pionnetje, want we hebben een spelletje te spelen! Vijf dagen lang dobbelen we via ‘de gevangenis’ naar ‘de put’ om daarna binnen 30 seconds de vlag te veroveren om tot slot via start een dam te halen terwijl je linkervoet op rood staat.

Het spelletjesfestijn start op woensdagavond 20 mei en we zijn pas op zondagmiddag 24 mei GAME OVER.

De locatie

De Odulphushoeve
Eindhovensedijk 28
5688 GN Oirschot

De groepjes

Groepen kamp 2020

De opzet

De opzet van het jeugdkamp zal in grote lijnen zijn zoals voorgaande jaren. Elk groepje heeft dit jaar wel weer twee vaste begeleiders: de teamcaptains. Zij zijn vooraf en tijdens het kamp het aanspreekpunt voor de kinderen uit de groep en zullen het gehele kamp samen met de groep alle activiteiten doorlopen. Ook gaan de teamcaptains, net zoals voorgaande jaren, vooraf met de groep samen een teamnaam verzinnen en een vlag maken. De datum voor het verzinnen van een naam ontvangen jullie via mail. De datum voor het vlag maken is: nog niet bekend.
De overige leiding die meegaat is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten tijdens het kamp.

De teamcaptains komen (net zoals vorige jaren) niet meer bij alle kinderen langs. De teamcaptains komen altijd bij de volgende kinderen langs:

  • Kinderen uit de E4, E3, E2, E1, D2 en D1
  • Kinderen uit hogere teams die voor het eerste jaar meegaan

Tijdens dit bezoek zullen de teamcaptains zich voorstellen, uitleggen hoe het kamp in elkaar zit en de kampboekje uit te delen.
Voor de kinderen die in de C1, C2, A1 of A2 spelen geldt in principe dat dit verhaal voor zowel de kinderen als ouders bekend is vrijwel nooit een verrassing oplevert. Vindt u het als ouder toch prettig om vooraf toch even met de leiding gesproken te hebben, bijvoorbeeld in het geval van medicatie of andere zaken die je wilt bespreken, dan kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar jeugdkamp@kv-klimop.nl