Vrijwilligers gezocht voor Spel Zonder Grenzen

Beste Leden, steunleden en ouders van leden,

Vorig jaar hebben we voor de 1e keer vanuit Klimop vrijwilligers aangeleverd voor Spel Zonder Grenzen. Dit is erg goed bevallen en we hebben er een mooi zakcentje voor Klimop mee opgehaald.

Daarom zijn we dit jaar ook weer op zoek naar mensen die willen helpen bij SZG.

De vrijwilligers kunnen voor de club een vergoeding krijgen van € 4,00 per uur. En als we als vereniging genoeg uren draaien kan dit zelfs oplopen tot € 4,50 per uur. Een mooi centje voor de club en wanneer je met een leuk groepje bent ook leuk voor jezelf.

Wij kunnen natuurlijk niet iedereen verplichten om te helpen, maar het zou erg fijn zijn als er veel leden of ouders van leden komen helpen.

Iedereen vanaf 14 jaar mag al komen helpen. Vanaf 14 jaar mag je spellen begeleiden en vanaf 15 jaar mag je ook helpen in de horeca.

Maaltijden, consumpties en kleding wordt verzorgd door SZG, als je je aanmeldt als vrijwilliger.

SZG vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 juni.

Geef je op samen met je teamgenoten/teamouders en dan maken we er met z’n allen een gezellig weekend van.

Je kunt je voor de volgende zaken opgeven:
– Vrijdag 28 juni: van 18.00 tot 02.00 kun je kiezen uit tap, fris, verkoop
– Zaterdag 29 juni: van 9.00 tot 18.00 spelbegeleiding
– Zaterdag 29 juni: van 9.00 tot 18.00 kun je kiezen uit tap, fris, verkoop
– Zaterdag 29 juni: van 18.00 tot 02.00 kun je kiezen uit tap, fris, verkoop
– Zondag 30 juni: van 9.00 tot 18.00 spelbegeleiding
– Zondag 30 juni: van 9.00 tot 18.00 kun je kiezen uit tap, fris, verkoop
– Zondag 30 juni: van 17.00 tot 01.00 kun je kiezen uit tap, fris, verkoop

Geef je zo snel mogelijk op, het liefst voor eind april, via onderstaand formulier dan kunnen wij het zo snel mogelijk bij SZG doorgeven en hebben we de meeste kans dat we met mensen van de club bij elkaar staan.

Trudy van Bussel

Comments are currently closed.