Teamindeling seizoen 2024/2025

De teams voor volgend seizoen zijn bekend. We zijn blij dat het weer gelukt is om alle teams goed te bezetten!

We hebben echter op verschillende plekken nog wel vacatures binnen de organisatie van de teams. Voor ieder team hebben we trainers en coaches/begeleiders nodig. Om (mede)coach te zijn hoef je niet altijd veel weet te hebben van korfbal. Het is ook fijn als iemand de randzaken zou willen doen, zoals reservespelers vragen, de app invullen of bijhouden van wisselspelers etc. We doen daarom een beroep op jullie als ouders, zonder jullie hulp kunnen onze kinderen niet korfballen. Ook op toerbeurt je steentje bijdragen kan een optie zijn.

Op het moment dat de nieuwe teamapps zijn gemaakt zal deze vraag, indien nodig, nogmaals gesteld worden. Wij gaan ervan uit dat we dit met elkaar gevuld kunnen krijgen. We hopen daarom zo snel mogelijk een compleet plaatje te kunnen presenteren.

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe en we hopen jullie allemaal in week 34 (week van 19 augustus) weer terug te zien voor de eerste trainingen op het veld. Op zaterdag 31 hebben alle jeugdteams een toernooi met teams uit de regio. Deze zal dit jaar op onze eigen accommodatie georganiseerd worden. En vanaf zaterdag 7 september starten de reguliere competitiewedstrijden weer.

Comments are currently closed.