Pupil van de week

Beste leden,

Het zaalseizoen is van start gegaan! Bijna alle teams hebben hun eerste wedstrijd al gespeeld. Een paar jaar geleden hebben we tijdens de thuis wedstrijden van Klimop 1 een pupil van de week gehad. Dit willen wij weer terug brengen!

Wanneer Klimop 1 thuis speelt, wordt een van de pupillen (E t/m D) aangewezen als ‘pupil van de week’. Dit houdt in dat ze de hele wedstrijd op de bank van de wisselspelers mogen zitten, ze zijn er dan de hele wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd mogen ze de bal geven aan de scheidsrechter, zodat we met de wedstrijd kunnen beginnen. In de rust mogen ze doorloopballen nemen, dit wordt natuurlijk begeleid door iemand. Onderling zit er een kleine competitie aan verbonden, welke pupil kan in de rust de meeste doorloopballen maken?

Voordat de wedstrijd begint gaan ze nog op de foto met de aanvoerster van het team en aan het eind van de wedstrijd krijgen ze een mooi certificaat en natuurlijk een lekkernijtje!

Op maandagen wordt de pupil van de week bekend gemaakt (dit is dus alleen met thuiswedstrijden) en wij zullen altijd de ouders nog benaderen.

Wij weten niet of alle kinderen dit leuk vinden, vind je dit wel heel erg leuk en zou je graag een keer pupil van de week willen zijn? Geef je dan hieronder op!

One thought on “Pupil van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *