Seizoen 2017-2018; afmelden vóór 1 april

Beste ouders van jeugdleden,

Het huidige seizoen is nog in volle gang en komende week worden de trainingen op de kunstgrasvelden weer hervat.

Binnenkort moeten we echter de teams weer opgeven voor het volgende seizoen 2017/2018.
Afmelden van leden dient vóór 1 APRIL 2017 te gebeuren. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Een aantal aandachtspunten:
1. Wanneer een lid zich na 1 april afmeldt dient deze de volledige contributie te betalen!
2. Korfbal is een teamsport! Als je voor een teamsport kiest vinden wij dat je ook de verantwoordelijk moet hebben om er te zijn wanneer je team traint of speelt. Alleen met een compleet team kan je samen met trainers en coaches een teamsport goed beoefenen. Dus alleen bij hoge uitzondering afmelden voor trainingen en zeker voor wedstrijden.
3. Rijden, poetsen en speculaasactie zijn verplicht!! Onze contributie kunnen we laag houden door rijden en poetsen door ouders & teamleden te laten doen en door de speculaasactie. Het kost maar een beperkte hoeveelheid tijd en houdt de contributie laag!
4. Zoals ook in het lopende seizoen het geval is, zal er bij de teamindelingen, waar mogelijk, meer naar prestatie ingedeeld worden.
5. Vanaf het volgende seizoen 2017/2018 zullen de leeftijdsgrenzen voor de indeling van jeugdspelers in leeftijdscategorieën en dus teams veranderen, meer hierover is te vinden op onze website: http://www.kv-klimop.nl/nieuws/verschuiving-leeftijdsgrenzen-jeugdkorfbal

Hopelijk zijn deze verwachtingen duidelijk en kunnen jullie je hier ook in vinden, voor vragen kun je je altijd wenden tot iemand van de Korfbal Technische Commissie.

Korfbal Technische Commissie

Comments are currently closed.