Nieuwe bordsponsor, Bouw & Timmerbedrijf Peter Driessen

De sponsorcommissie heeft wederom goed nieuws, Bouw & Timmerbedrijf Peter Driessen heeft besloten om bordsponsor te worden van onze vereniging.

Bouw- en Timmerbedrijf Peter Driessen uit Asten is dé specialist in het vervaardigen en plaatsen van alle denkbare toepassingen, in en rond uw huis. Van houten kozijnen tot deuren, van glaslat tot trap. Renovatie of nieuwbouw, bij Peter Driessen vindt u de specialist. Bouw- en Timmerbedrijf Peter Driessen werkt bovendien voor zowel particulieren als aannemers.
Voor uw huis wenst u vanzelfsprekend een mooie houten afwerking die extra uitstraling geeft aan uw woning. In de werkplaats maken de vakmensen van het bouw & timmerbedrijf daarom degelijke en kwalitatief hoogwaardige houtproducten zoals kozijnen en andere producten die uw huis waardig zijn. Met uw wensen als uitgangspunt natuurlijk.
Bouw & Timmerbedrijf Peter Driessen beschikt bovendien over een eigen montageploeg voor de montage van de gewenste producten op de werkplek. Zo weet u zeker dat alles volgens uw wensen wordt gedaan.
Daarnaast zijn ze u graag van dienst voor al uw nieuw- en verbouwplannen. Of het nu gaat om een enkel kozijn of om een groot project, traditioneel of in staalframe, zij denken persoonlijk en klantgericht met u mee.

Kortom, Bouw & Timmerbedrijf Peter Driessen, uit het juiste hout gesneden!!

Voor meer informatie kunt u altijd een bezoekje brengen aan de website www.timmerbedrijfpeterdriessen.nl

De sponsorcommissie hoopt op korte termijn nog meer bordsponsoren aan u te kunnen presenteren.
Kent u iemand, of een bedrijf welke wellicht sponsor van onze vereniging zou willen worden dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt dit doorgeven via sponsoring@kv-klimop.nl, of spreek Dirk, Roos of Bjorn een keer aan op het veld!

peter_driessen

Comments are currently closed.