Nieuwe bordsponsor: Inde Hypotheekelarij!

Wij zijn na een aantal jaren afwezigheid wederom met veel plezier bordsponsor geworden van Klimop. In het begin van ons bestaan hebben we de jeugd van Klimop gesponsord. Inmiddels hebben we ons 10 jarig bestaan gevierd aan het begin van de zomer op een van de heetste dagen van het jaar. Wij zijn Roland en Rian Aarts en de adviseurs van Inde Hypotheekelarij.

Niet alleen was het die dag heet. De hypotheekmarkt is al weer een paar jaar ’heet’ omdat de consument na het ‘woonakkoord uit Den Haag’ uit 2013 in ieder geval weet waar het aan toe is. Daarnaast gaat het na jaren weer beter met de economie en op de woningmarkt. Er wordt gekocht en gebouwd.

Nu is een huis kopen, tekenen, inrichten, plannen velen malen leuker dan een financiering regelen.
Wij doen ons best om de klant zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. U mag uiteraard dingen zelf doen, maar het hoeft niet. Bij ons op kantoor kijken we graag samen met u naar de beste oplossing voor uw hypotheekvraagstuk. In dat proces is er vaak veelvuldig contact. Naast persoonlijk contact is internet en mailverkeer niet meer weg te denken.

Regelgeving, normen van de bank, de hoeveelheid aan te leveren stukken………. Je zou bijna denken dat banken totaal geen vertrouwen meer hebben om een hypotheek te verstrekken. Mijn mening is dat ze dat wel hebben, maar door de redding door de belastingbetaler in 2008, worden banken zo op hun vingers gekeken door de overheid, dat ze bijna niet meer anders kunnen. Wij doen een poging u daarvan zo veel mogelijk vrij te stellen, zodat u zich daadwerkelijk bezig kunt houden met de kleur van de gordijnen, de plaatsing van de keuken etc.

Overigens, hypotheekklanten kunnen ook bij ons voor hun verzekeringen terecht. Wij wensen eenieder dit lopende seizoen nog veel succes, maar bovenal veel spelplezier toe!

Interesse? Zie onze website www.hypotheekelarij.nl

Roland & Rian Aarts
Inde Hypotheekelarij

indehypotheekelarij

Comments are currently closed.