Seizoensopening 2019/2020


Evenement gegevens

  • Date:
  • Categorieën:

Inmiddels hebben we allemaal al enkele trainingen achter de rug en binnenkort starten ook de eerste wedstrijden. We vinden het als vereniging erg belangrijk om samen het korfbal seizoen te openen. Dit doen we traditioneel met de eerste thuiswedstrijd van Klimop 1. We hopen dat jij samen met je team ook aanwezig bent! We willen met z’n alle samen Klimop 1 aanmoedigen en aansluitend zijn er voor alle klimoppers, trainers en coaches lekkere broodjes hamburger, knakworst of kaas.

Datum: zaterdag 14 september
Aanvang wedstrijd: 15:30 uur
Einde activiteit: Tussen 17:30 en 17:45
Kosten: Voor Klimoppers is er onbeperkt ranja, koffie, thee en dus broodjes beschikbaar. Wil je als ouder, broer of zus ook mee-eten dan tellen we daar €2,50 p.p. voor.

We gaan er natuurlijk vanuit dat (bijna) iedereen er is, maar voor de inkoop is het wel fijn wanneer jij jezelf opgeeft.

[contact-form to=”erik.swinkels@kv-klimop.nl” subject=”Opgave seizoensopening”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Team” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Eten er ook andere familieleden mee? ” type=”textarea”][/contact-form]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *