Jeugdkamp 2018

In iedereen zit muziek en alles heeft een ritme! Ga jij dit jaar met ons mee naar een spetterend festival vol muzikale activiteiten?

De openingsact is op woensdagavond 9 mei en we sluiten het festivalterrein weer op zondagmiddag 13 mei.
De locatie is: (fotos bekijken)
Scoutinggebouw Den Donk
Bosstraat 1a
5066 EB Moergestel

De kampgroepen

De opzet

De opzet van het jeugdkamp zal in grote lijnen zijn zoals in 2017. Elk groepje heeft nog maar één vaste begeleider: de teamcaptain. Dit is vooraf en tijdens het kamp het aanspreekpunt voor de kinderen uit de groep en zal het gehele kamp samen met de groep alle activiteiten doorlopen. Ook gaat de teamcaptain, net zoals voorgaande jaren, vooraf met de groep samen een teamnaam verzinnen en een vlag maken. De datum voor het verzinnen van een naam ontvangen jullie via mail. De datum voor het vlag maken is: zaterdag 21 april 13:00uur tot 14:30uur.
De overige leiding die meegaat is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten tijdens het kamp. Deze leiding zal wisselend aansluiten bij één van de 5 groepjes als 2e groepsleider op het moment dat ze geen activiteit verzorgen.

De teamcaptains komen (net zoals vorig jaar) niet meer bij alle kinderen langs. De teamcaptains komen altijd bij de volgende kinderen langs:

  • Kinderen uit de F1, E3, E2, E1 en D2
  • Kinderen uit hogere teams die voor het eerste jaar meegaan

Tijdens dit bezoek zullen de teamcaptains zich voorstellen, uitleggen hoe het kamp in elkaar zit en de kampboekje uit te delen.
Voor de kinderen die in de D1, B2 of B1 spelen geldt in principe dat dit verhaal voor zowel de kinderen als ouders bekend is vrijwel nooit een verrassing oplevert. Vindt u het als ouder toch prettig om vooraf toch even met de leiding gesproken te hebben, bijvoorbeeld in het geval van medicatie of andere zaken die je wilt bespreken, dan kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar jeugdkamp@kv-klimop.nl

Betalen kosten

Dit jaar willen we iedereen verzoeken om het verschuldigde bedrag, €55,00, via de bank over te maken naar IBANnummer NL 23 RABO 0103 6209 58 t.n.v. KV Klimop te Asten o.v.v. Kamp 2018 + de naam van uw kind! We hopen dat het iedereen lukt dit vóór maandag 23 april te doen. Indien u liever contant betaalt is dit ook nog mogelijk. Neem hiervoor even contact op met jeugdkamp@kv-klimop.nl om dit verder af te spreken.