Klimop pakt geen punten tegen koploper Attila

Vol goede moed na de overwinning op De Hazenkamp (30-11-19) ging Klimop 1 naar de studenten korfbalploeg in Eindhoven, Attila. Attila staat bovenaan en hebben al een angstaanjagende score neergezet tegen Springfield (31-10).

Na de tweede minuut stond Klimop met 0-1 voor. Dit gaf een goede positieve vibe binnen het team en een geruststellend gevoel. Helaas kon Klimop niet op tegen de snel spelende studenten en we liepen in de eerste helft weer achter de feiten aan. Hierdoor gingen we de rust in met een 6-1 achterstand.

Na een positief praatje van Rob ging Klimop weer vol goede moed het veld op, hopend op de winst van de tweede helft. Echter kon Klimop ook in de tweede helft de studentenploeg niet bijhouden en na de eerste 4 minuten van de tweede helft stond Klimop 8-1 achter.

Klimop was nog niet wakker en er werden wat domme foutjes gemaakt. Ook hadden veel spelers van Attila een goed schotvermogen. Hard geknokt om de tweede helft te winnen, maar helaas ook die winst pakten we afgelopen zaterdag niet. Ook al deed klimop het de tweede helft beter, sloten we de wedstrijd af met een verlies van 11-5.