Heul veul doelpunten voor de E1

Hoi Allemaal, Na het regiotoernooi van vorige week is het seizoen nu echt weer begonnen. We mochten tegen Arcades, en gelukkig was het heel mooi weer. Onze Coaches Lieke en Bjorn hadden een goed plan uitgewerkt om het de tegenstanders heel moeilijk te maken in Asten, nu was het aan ons om het plan uit te voeren……

Chiara was de aanvoerdster en na het kiezen van de juiste kant mochten we beginnen De scheidsrechter floot voor het begin en binnen een half minuutje was het al kassa, 1-0 voor ons. We gooiden goede ballen, en waren goed in beweging waardoor het na 10 minuten al 7-0 was. Het publiek stond op de banken….. O nee, de banken stonden nog in het materiaalhok dus dat ging niet.

Na 20 minuten stond het 11-0 en was het tijd voor Ranja. in de rust is onze Coach naar de tegenstanders gegaan en heeft hij gezegd dat ze een meisje extra op mochten stelllen, de laatste 20 minuten hebben we 4 klimoppers tegen 5 Arcadessen gespeeld. De eindstand is 16 tegen 0 geworden.

Volgende week mogen we uit, hopelijk weten we dan weer te winnen.