Doelpuntenregen voor Klimop B1 in Zuid-Limburg

Mariarade B1 – Klimop B1 : 4-19

Klimop B1 heeft zich sterk herpakt na twee vervelende nederlagen. Aangepaste vakken en een week rust heeft Klimop de tijd gegeven zich te kunnen richten op wat veranderingen die goed uitgepakt hebben. Mariarade B1 was de tegenstander op de vroege zaterdagochtend.

Het duel begon wat stroefjes, maar als de eerste bal dan door de mand valt is het wel duidelijk wie de boventoon voerde. Tot 2-2 mogen de Limburgers nog meedoen. Daarna begon het éénrichtingsverkeer. Zodoende bereikte Klimop een 3-7 stand bij rust.

Na de pauze kon Klimop naar hartenlust aanvallen en speelde het simpel uit. Mede door sterk verdedigend werk van Zenne Bakens en Nina van den Beuken kwam Mariarade er niet meer aan te pas. Bal na bal voel door de korf, waar de teller ophield bij 19. Een klasse wedstrijd met een overwinning die dik verdiend is.