Klimop verliest ruim in Twente

Klimop heeft ook de tweede wedstrijd van 2018 verloren. Op bezoek bij EKC Nääs verloor het met 21-12. Klimop bood goed weerstand in de eerste helft, en bij 7-6 leek het een spannende pot te gaan worden. Hierna vielen de Astenaren in een verdedigend mindere fase. Hierdoor keek het bij rust toch weer tegen een te groot verschil aan van 12-6.

Na de pauze pakte Klimop de draad weer op, en kon het de tukkers enige tijd van scoren afhouden. Maar als er dan wat verdedigende steekjes vallen is het verschil gemaakt. Klimop mag zo nu en dan meescoren, maar kan opnieuw alleen maar toezien hoe EKC de score uitbreid naar de 21-12 nederlaag.

Jelmer Sonnemans maakte zijn debuut in Klimop 1, en bekroonde dit met een doelpunt.